Revista Municipal Ajuntament

LA DEMOCRÀCIA SEMPRE GUANYA

Com ja dèiem al novembre, el #21D estem cridats a les urnes. Unes urnes imposades pel bloc que ha signat i aplicat el 155. Un bloc format pel PP, pel PSC-PSOE i per C’s. Aquest proper #21D s’ha convertit en aquell referèndum que el govern de l’estat no va voler pactar per por a la democràcia.

Necessitem revalidar i, sobretot, augmentar el mandat democràtic per continuar #FentRepública. En aquestes eleccions, a més d’aconseguir una majoria clara i molt més àmplia del bloc independentista, us demano també que doneu la vostra confiança a ERC. A partir del 22D, volem entomar un projecte majoritari de construcció de la República, i ho farem donant aquells serveis que des del TC ens han retallat, com les lleis contra la pobresa energètica, contra els desnonaments, la reforma horària o per la igualtat entre homes i dones.

Com farem República? Estem aquí per treballar per la gent i amb la gent. Aquestes lleis retallades per l’Estat ja han estat aprovades pel Parlament de Catalunya. Per tant, aplicarem la llei de la pobresa energètica per poder donar cobertura a la gent que està sota els llindars d’una vida digne, i reformarem els horaris pactant amb els diferents actors socials del nostre país per poder aplicar-la amb plena convicció i amb un suport majoritari.

Perquè LA DEMOCRÀCIA SEMPRE GUANYA, aquest #21D us demano el vot per Esquerra Republicana. Finalment, m’acomiado desitjant-vos un molt bon any 2018!